Acasă ->  Evenimente ->  Master Plan Turism National

ROMANIA - Master Plan pentru Dezvoltare Turism National 2007-2026

English 

 

Nou!  
   09 august 2007 - Publicarea Master Planului pentru Dezvoltarea Turismului National 2007 - 2026

Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL) a publicat pe site-ul propriu (www.mturism.ro) variantele finale ale Master Planului pentru Dezvoltarea Turismului National 2007 - 2026.

Aceste materiale includ:

  Au fost publicate deasemeni, variantele finale pentru:

   27 iunie 2007 - A 3-a sedinta a Comitetului de Evaluare a Master Planului de dezvoltare a turismului românesc
organizata la Bucuresti, Hotel Crowne Plaza, de Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale (MIMMCTPL) - Directia Generala Dezvoltare si Relatii Internationale (DGDRI).

Programul întâlnirii a inclus o informare generala, lucrul pe sectiuni si prezentarea concluziilor în plen. La acest eveniment, A.R.C.T.E B&B a participat in calitate de invitat (prin Dna. Haritina Moldovan, Director Executiv ARCTE B&B), facand parte din grupul de reprezentanti ai diferitelor organizatii cu activitate in domeniul turismului.

Agenda si materialele de lucru prezentate la aceasta a treia sedinta:

Va supunem atentiei rezultatele intalnirii din data de 27 iunie a.c., sub forma unor scurte note ale asociatiei ARCTE B&B:

   9 Mai 2007 - A doua sedinta a Comitetului de Evaluare a Master Planului pentru Dezvoltarea Turismului Romanesc, realizata de Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) in colaborare cu Organizatia Mondiala a Turismului (OMT).
La aceasta sedinta au participat si experti din partea Organizatiei Mondiale a Turismului.

Nou! Agenda si materialele de lucru prezentate la aceasta a doua sedinta:

Din partea ARCTE B&B a participat Dna. Haritina Moldovan, Director Executiv ARCTE B&B.

   1 martie 2007 - Prima sedinta a Comitetului de Evaluare a Master Planului pentru Dezvoltarea Turismului Romanesc, realizata de Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) in colaborare cu Organizatia Mondiala a Turismului (OMT).
La aceasta prima sedinta a participat si un grup de experti ai Organizatiei Mondiale a Turismului, condus de Dl. Richard Bachelor.

Nou! Agenda si materialele de lucru prezentate la aceasta prima sedinta:

Din partea ARCTE B&B a participat Dna. Haritina Moldovan, Director Executiv ARCTE B&B, care a prezentat o serie de propuneri legate de proiectul Master Plan:  <--  Click pentru incarcare Adobe Acrobat Reader - necesar la vizualizarea fisierelor pdf.


Formular solicitare informaţii turişti Chestionar evaluare satisfacţie turişti Formular apreciere servicii locaţii B&B

  Eşti acasă, oriunde vei călători! Sus  
 
© ARCTE B&B 2007     Web Design: SmartNet Software
Site Map